پرشدگی ۶۷ درصدی سد‌های کشور مرور دروس امتحانی از شبکه شاد به صورت رایگان جزئیات هدیه تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب + فیلم پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم افزایش دما در استان تا اواسط هفته جاری رونمایی از سند رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال | سالانه ۵۱ هزار کودک در کشور دچار عفونت می‌شوند ۲۰۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای خراسان رضوی خریداری شد بیمه رایگان ۵ دهک اول درآمدی با هدف افزایش دسترسی به خدمات درمانی حمایت از یک‌ هزار و ۶۰۰ زن سرپرست‌خانوار نیازمند در خراسان‌رضوی و توانمندسازی آن‌ها جدال وحشتناک پسربچه ۱۲ ساله و سگ ولگرد در کرج + عکس بانوی مرگ مغزی در مشهد به شش بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش‌های رگباری و رعد و برق در بیشتر استان‌ها (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ساده‌ترین کاری که می‌تواند شما را از ابتلا به یک نوع سرطان نجات دهد توموری نادر اما خطرناک در مردان | انواع سرطان تناسلی مردان، علائم، عوامل خطر و درمان‌ها ثبت و رسیدگی به ۲۸ شکایت از مدارس غیردولتی در خراسان رضوی طی سال گذشته | شهریه مدارس، اصلی‌ترین موضوع گلایه‌مندی‌ها توصیه‌های مهم پلیس فرودگاه به زائران حج تمتع خراسانی | بدرقه‌کنندگان به فرودگاه نیایند سناریوی متناقض سارق کیف طلا، او را به دام انداخت برخورد موتورسیکلت‌ها در سبزوار یک کشته و ۲ مجروح داشت (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت مادر ۵۰ ساله و فرزند ۱۵ ساله‌اش بر اثر گاز گرفتگی در مشهد | مونوکسید کربن ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟

  • کد خبر: ۵۳۰۱۶
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۸
آیا مواد غذایی در انتقال ویروس کرونا تأثیر دارند؟
سازمان بهداشت جهانی در وبینار مشترک با سازمان جهانی غذا و داروی سازمان ملل به بررسی احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی پرداختند.
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پیتر هویسکوف، متخصص فنی ایمنی مواد غذایی و بیماری‌های مشترک انسان و دام در دفتر اروپایی سازمان بهداشت جهانی، گفت: احتمال ابتلا به ویروس کرونا از طریق غذا یا بسته‌بندی بسیار کم است و گسترش عفونت نمی‌تواند دلیلی برای محدودیت‌های تجاری باشد.

هویسکوف در یک وبینار مشترک سازمان بهداشت با همکاری سازمان غذا و کشاورزی بیان کرد: بسیار مهم است که کووید ۱۹ امنیت غذایی را تهدید نکند، من می‌خواهم بر این نکته تأکید کنم.

به نوبه خود، جفری لژون، متخصص ایمنی و کیفیت مواد غذایی فائو، بیان کرد: هر بار که ویروس جابه‌جا می‌شود، به‌عنوان مثال از دست یک کارگر به سطوح و سپس به یک محصول یا بسته می‌رسد، غلظت آن کاهش می‌یابد؛ بنابراین بعید است که تماس با محصول متعاقبا به عفونت منجر شود.
 
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->